Wie ben ik?

Penny Kieft

Penny
Mijn naam is Penny Kieft en al mijn hele leven lang ben ik gefascineerd door katten en katachtigen. Ik ben opgegroeid met katten, een hond en allerlei knaagdieren, maar katten hebben altijd mijn voorkeur gehad. Ik deel mijn leven samen met mijn man Sven onze dochter Noa en de jongste telg van de familie, Mylo. En dan natuurlijk onze 2 katers Eek en Jones. Eek en Jones heb ik zelf met de fles groot gebracht. Ze zijn gevonden op straat als kittens van zwerfpoe zen en zijn via het asiel in Zandvoort bij mij terecht gekomen. Ik heb in totaal 7 kittens op deze manier groot gebracht.

Door mijn werk als paraveterinair dierenarsassistente bij Dierenkliniek Kenaupark in Haarlem kom ik veel in contact met katten en hierdoor ook met de problemen die eigenaren door hun katten ondervinden. Omdat ik mijzelf hier graag meer in wilde verdiepen en met oplossingen wil komen voor deze gedragsproblemen bij katten ben ik de opleiding kattengedragsdeskundige kat bij Tinley gaan volgen en heb ik in 2010 mijn diploma behaald. Begin 2012 ben ik opgenomen in het bestand van de KgK (stichting kwalitatieve gedragstherapie voor Katten) en ben nu 1 van de 11 officiële geregistreerde kattengedragdeskundige in Nederland.

Ik vind het leuk om mijn kennis in praktijk te brengen en samen met een eigenaar opzoek te gaan naar het probleem van de kat en de achterliggende oorzaak van dit probleem. Het is elke keer weer een uitdaging om samen met de eigenaar tot een geschikt behandelplan te komen omdat elke kat en elk probleem net weer anders is, dat maakt dit werk ook zo uitdagend. Ik vind het fantastisch om katten en hun baasjes op deze manier te kunnen helpen.

CV

  • Sinds 2003 werkzaam als paraveterinair dierenarts assistente bij Dierenkliniek Kenaupark, diploma behaald via de LOI
  • 2010 diploma gedragsdeskundige kat behaald via Tinley
  • 2010 cursus katten trimmen gedaan
  • Januari 2012 KgK keurmerk gekregen
kitten op de computer

Direct contact

Vul hieronder uw gegevens in en ik neem z.s.m. contact met u op.

Naam (*)

E-mail (*)

Telefoon (*)

Vraag/Opmerking

Neem over
captcha