Hoe werkt het?

Overweegt u een consult of wilt u advies?

Het kan zijn dat u wordt doorverwezen door uw dierenarts, maar u kunt ook rechtstreeks contact met mij opnemen.

lapje
Nadat u contact heeft opgenomen, bespreken we uw probleem en uw verwachtingen. Ik mail u een vragenlijst die mij meer inzicht zal geven over de achtergrond van uw kat. Tevens maak ik met u een afspraak voor een consult bij u thuis. Dit consult duurt ongeveer 1,5 uur. Hierna stel ik aan de hand van de vragenlijst en het thuis consult een specifiek behandel plan op voor u en uw kat. Dit gaat uiteraard in samenspraak met u, want er wordt van u als eigenaar het een en ander gevraagd en verwacht.

Als u bent doorverwezen door uw dierenarts zal ook deze een verslag en het behandelplan ontvangen. Het kan zijn dat ik uw adviseer om uw kat bepaalde medicatie te geven, dit gaat uiteraard in overleg met de dierenarts. Soms is het probleemgedrag (mede) het gevolg van een lichamelijk probleem. Dan kan het zijn dat ik u eerst terugverwijs naar uw dierenarts voor verder overleg.

Vervolgens gaat u zelf aan het werk met uw kat. Natuurlijk kunt u altijd op mij terugvallen met vragen als dat nodig is. U houdt contact met mij de komende 3 maanden om de voortgang van de ingezette therapie te bespreken en daar waar nodig evt aanpassingen te doen. Ook neem ik tussendoor contact op om te vragen hoe het gaat.

Nog vragen?

In alle gevallen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Korte vragen worden gratis beantwoord, voor het overige gelden onderstaande tarieven.

Tarieven

Een volledige therapie zoals hierboven omschreven kost €125,- euro incl btw. Hiervoor krijgt u:

  • Uitgebreide anamnese (vragenlijst)
  • Consult aan huis (ongeveer 1,5 uur)
  • Therapie-advies zowel mondeling als op papier, deze wordt samen met de factuur gemaild.
  • Nazorg per e-mail of telefonisch, gedurende 3 maanden waarin de vorderingen worden besproken en evt. aanpassingen worden gedaan in het gegeven advies.

Een tweede consult (bijna nooit nodig) of extra lange begeleiding valt niet binnen dit tarief.
Tarief extra 2e consult: 45,- Euro incl btw.

Een adviserend gesprek of  advies per mail kost 25,- Euro incl btw. Deze kosten worden in mindering gebracht op een eventueel consult.

Betaling:

De kosten voor een consult graag binnen 14 dagen na dagtekening overmaken of contant voldoen. De factuur wordt altijd gemaild met het verslag.

Ik ben werkzaam door heel Nederland.

Boven de 15 km zijn de reiskosten 21 eurocent per kilometer van af postcode 2033 CB in Haarlem.

Zie de algemene voorwaarden


kitten op de computer

Direct contact

Vul hieronder uw gegevens in en ik neem z.s.m. contact met u op.

Naam (*)

E-mail (*)

Telefoon (*)

Vraag/Opmerking

Neem over
captcha